Alg. voorwaarden

Door een of meerdere artikelen of een workshop bij mij te bestellen / te boeken verklaart u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden.

Koopovereenkomst:
wanneer u een bestelling bij mij heeft geplaatst krijgt u van  een bevestigingsmail. Bij een definitieve koopovereenkomst kunt u uw bestelling alsnog kosteloos annuleren binnen 24 uur.

Aanbiedingen en prijzen:
aanbiedingen van artikelen gelden zolang de voorraad strekt. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW.

Bestellingen:
als produkten op voorraad zijn is de levertijd minimaal 2 dagen en maximaal 7 dagen na ontvangst van de betaling. Het kan soms voorkomen dat één of meerdere artikelen niet direct leverbaar zijn en als dit het geval is houd ik de bestelling aan. Ik informeren u uiteraard over de stand van zaken via e-mail. Mocht een artikel uitverkocht zijn, ontvangt u hierover bericht.

Betaling:
Ik  accepteer alleen vooruitbetalingen. Het totaalbedrag (incl.verzendkosten) en de gegevens met betrekking tot de betaling worden u per email toegezonden. Zodra ik uw betaling hebt ontvangen berichten ik u hierover per e-mail. Ik verzoeken u wel vriendelijk om de betaling binnen 14 dagen na uw bestelling te doen. Is uw betaling niet binnen 14 dagen binnen dan nemen ik aan dat u afziet van de gewenste bestelling.

 


 

Workshops:
deelnemen aan de workshops kan alleen na vooruitbetaling.
Wanneer u ziek bent of om een andere reden niet deel kunt nemen aan de workshop moet u dat 24 uur van te voren aan mij melden,  dan kan ik de desbetreffende workshop dan voor u verplaatsen.
Wanneer er niet afgemeld word is terugbetaling of het verplaatsen van de datum niet mogelijk
Wanneer u mij op dezelfde dag meld met een gegronde reden dat u niet deel kunt nemen dan overwegen ik naar eer en geweten om eventueel restitutie te verlenen.

Besteling aflevering: verzenden van uw bestelling met TNT-Post. Mocht het voorkomen dat een bestellingen zoekraakt ligt de verantwoordelijkheid bij de TNT-Post. Mocht het zo zijn dat u verkeerde gegevens heeft ingevuld bij uw bestelling, dan ben ik niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging. TNT-Post zal het pakketje twee maal aanbieden op uw afleveradres. Mocht u niet in staat zijn het bestelde te ontvangen, dan heeft u drie weken de tijd om het pakketje te halen op het postkantoor. natuurlijk doe ik mijn  uiterste best om de aangeven levertijd van 2 a 7 werkdagen te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling te annuleren en het reeds betaalde wordt terug gestort op uw bank- of girorekening. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden door dat de levering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

 


 

Garantie:
100% garantie op alle artikelen in de eerste maand, zolang er geen sprake is van ondoelmatig gebruik van de artikelen. U dient altijd eerst contact met mij op te nemen alvorens u tot retournering overgaat.

Ruilen:
Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de kleuren van de door mij geplaatste foto's op de website niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, hopelijk hiervoor uw begrip.

Reclames en aansprakelijkheid:
u heeft de verplichting om bij aflevering te inspecteren of de artikelen zijn zoals overeen gekomen. Indien dit niet het geval is, neemt u binnen 24 uur, via e-mail contact met mij op. Indien blijkt dat de artikelen niet overeenkomen zoals afgesproken, zal ik  de desbetreffende artikelen
na retournering vervangen door nieuwe produkten dan wel de aankoopwaarde terugstorten op uw bankrekening. Indien u een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht deze binnen 7 dagen na ontvangst aan mij te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd indien het artikel en de originele verpakking onbeschadigd zijn. Tevens zijn de verzendkosten van retournering voor uw rekening.

Aankopen op de beurs:
Gekochte artikelen worden bij verkoop gecontroleerd op gebreken. Gekochte artikelen worden alleen dezelfde dag geruild, of op die dag terug genomen. Aanbiedingen op de beurs die sterk in prijs zijn verlaagd worden na verkoop niet retour genomen.


Uw privacy
U kunt van mij verwachten dat ik zeer discreet met uw gegevens omgaan en deze niet aan derden zal verstrekken en uitsluitend gebruiken om uw bestelling af te handelen.

Copyright
Het is verboden om afbeeldingen en teksten van de website te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door de auteur. Natuurlijk zijn alle werkstukken ontworpen door Wizards Miniatures World dze worden automatisch voorzien van copyright.
Toestemming om de werkstukken op de site na te maken wordt niet gegeven hetzij na overleg. Al mijn DHZ pakketjes zijn door mij ontwikkeld mogen niet nagemaakt worden, gebruikt worden in workshops of aan derden verkocht worden.